2014. jún 17.

Szenzációhajhász Linkre Kattintott A Hiszékeny Egyetemista - Ami Ezután Történt, Azt Nem Fogod Elhinni

írta: the_daver
Szenzációhajhász Linkre Kattintott A Hiszékeny Egyetemista - Ami Ezután Történt, Azt Nem Fogod Elhinni

Jenny Augepelé, amerikai cserediák három hónapra érkezett Debrecenbe, és már két hónapja és tizenkilenc napja szenvedett a Neptunnal, amikor Facebookon egy olyan linket kapott, ami minden megoldására választ ígért. Amikor megnyitotta a linket, olyat látott, amit nem fogsz elhinni (képünkön a Facebook logójában elrejtett fordított keresztről és sátánista pentagrammáról rántottuk le a leplet).faceb.jpg

"Olyan kis lelkes volt" -mesélte lapunknak Angie Pie, Jenny legjobb barátnője, akik épp skype-oztak, amikor a lány megkapta az emailt. "Azt írta, hogy végre megtudja a Neptun Meet Street titkát Annyira biztos volt benne, hogy még egy Barney-s gifet is küldött... Az volt az utolsó gif-je aznap" -csuklott meg Angie hangja Tvrtko-i minőségben. Amikor Obama elolvasta, ami Jenny-vel történt, nem akart hinni a szemének.

Az a nap ugyanúgy indult Jenny számára, mint az összes többi: felkelt, figyelmen kívül hagyta szülei figyelmeztetését, hogy a Facebook a Sátán birodalma, és megnézte az üzenődalát, majd figyelmen kívül hagyta a kormánya figyelmeztetését, hogy az RTL a hanyatló nyugat birodalma, és tévét nézett, majd figyelmen kívül hagyta a postást, aki kétszer csengetett. Pedig ha tudta volna, mi fog történni, maga sem hitte volna el.

Jenny azonban semmit sem sejtett, így mit sem sejtve kattintott a linkre, és elakad a szavad attól, amit talált. Hogy mi volt az? Már mondjuk is.

Már csak egy sor.

Semmi. Egy link volt egy seggre eső macskáról. Mégis mire számítottatok? Alienre? Kaszatibire? 42-re? Ne kattintsatok minden hülyeségre. Jó éjszakát, kedves gyerekek.

Szólj hozzá