2012. máj 16.

American Literature ZH-k miatt esett a forint

írta: the_daver
American Literature ZH-k miatt esett a forint

Ma reggelre érte el a világ nagy tőzsdéit az Egyetem anglisztika tanszékének American Literature 2. nevű tárgyán született ZH-k eredménye. A forint látványos esésnek indult.amlit_3.jpg


„Nem sikerültek fényesen az endterm-ök a keddi és a két szerdai csoportban American Literature 2. tárgyból: a próbálkozók több mint 50%-a nem tudta teljesíteni a minimum követelményt”, érkezett meg a hír helyi idő szerint délután négy órakor postagalambbal a New York-i tőzsdére, ami következtében meredeken zuhanni kezdett a forint árfolyama.

 

„Hogyan lenne értelme befektetni Magyarországon, ha még egy nyomorult Native son-idézetet sem ismernek fel?” –magyarázta a kialakult pánikhangulatot egy sárga nyakkendős, izzadó bankár, miközben idegesen lobogtatta a Sun also rises egy frissiben nyomtatott példányát.

„Hallatlan és teljességgel elfogadhatatlan” –kommentálta az esetet dr. Scmitt Pál, ex-köztársasági elnök. „Ha nem lettem volna sportoló, mindenképpen Faulkner The Safe and the Sound-jából írom a doktorimat” –közölte helytelenül a harmadik kedvenc regényének címét a nemdoktor.

Szólj hozzá

pánik pénz American Literature