2012. máj 16.

Ezentúl a postás hozza a Neptun-üzeneteket

írta: the_daver
Ezentúl a postás hozza a Neptun-üzeneteket

Nagyszabású visszafejlesztési programba kezdett a népszerű internetes felsőoktatási felület, a Neptun. Első lépésként a jegybeírásokról az eddigiekkel ellentétben nem érkezik automatikus üzenet, de ez csak az újítások egy része, jelentette be ma délután sajtótájékoztatón Lázár Kelemen, Neptun- és ETR-ügyi országgyűlési biztos.

 

"Olyan szinten fejletté vált a Neptun, hogy kénytelenek voltunk butítani rajta, ezzel elkerülendő a felület öntudatra ébredését, és az azzal eljövő ember-terminátor háborút." -indokolta a fejlesztést Lázár, majd alig negyedórás várakoztatás után bejelentkezett a rendszerbe.
 

A biztos szerint további egyszerűsítések is várhatók, mint például az, hogy az oktatók által elküldött e-mailek nem a rendszeren belül jutnak el a hallgatókhoz, hanem azokat a Magyar Posta kinyomtatja, és 2-17 munkanapon belül kézbesíti a tanulóknak. A döntést üdvözölte Pálinkás József, a Magyar Biciklis, Rolleres és Deszkás Postások Országos Egyesületének elnöke, majd csinált egy dupla flippet.

Az üggyel kapcsolatban megpróbáltuk telefonon elérni Hoffman Rózsa oktatásért felelős államtitkárt, de azt az információt kaptuk, hogy a visszafejlesztés jegyében az irodája csak távíróval érhető el. Ennek beszerzésén szerkesztőségünk jelen pillanatban is dolgozik.

Szólj hozzá

posta neptun