2012. máj 17.

Szükségállapot az Angol-Amerikai Intézetben

írta: the_daver
Szükségállapot az Angol-Amerikai Intézetben

A mai napon szükségállapot került bevezetésre a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Angol-Amerikai Intézetében, az első emeleten. A váratlan lépésre akkor került sor, amikor egy közelebbről meg nem nevezett oktató egy eddig ismeretlen hibát fedezett fel a Quirkben.

quirk.jpg

„Először nagyon megijedtünk, de fel voltunk készülve rá, hogy mit kell tenni, ha megszólalnak a szirénák” -közölte Bogoly Márton, a tanszék egy másodéves tanulója. „De most sietek, mert megy a buszom a GÖCS-be!„ tette hozzá Bogoly, és elviharzott. Hogy mi lehet az említett GÖCS, továbbra is találgatások tárgya a szerkesztőségben.

 

Felkerestük a Tanulmányi Osztály vezetőjét, Katona Juditot, hogy a gyakorlatban mit jelent a szükségállapot, és hogy miért került egyáltalán bevezetésre, de ő a kérdéseinkre csak annyit reagált, hogy minden fent van az intézeti honlapon.

Az esetről eddig igen szűkösek az információk, nem tudni, hogy vajon nyomtatási vagy értelmezési hibára derült fény, sem azt, hogy meddig kell még az intézet látogatóinak elviselni a szúrópróbaszerű motozásokat, amik során a rendfenntartó erők kínai hamisított Webster Dictionary-kre vadásznak. 

Szólj hozzá

hiba pánik Quirk GÖCS