2012. máj 28.

Új funkciókkal bővül a Neptun

írta: the_daver
Új funkciókkal bővül a Neptun

Végre meghallgattattak a tanulók kérései, és augusztustól teszt-jelleggel, míg a tervek szerint szeptembertől élesben tucatnyi, régen követelt kényelmi funkcióval bővül a népszerű felsőoktatási felület. A hírt Seres Ernő, bullshit-felelős államtitkár jelentette be.magdi.jpg

„Meghallgattuk a hallgatói képviseletet, illetve átrágtuk magunkat vagy öt levélen, és a legjobb ötleteket gyúrtuk egybe, hogy az augusztusi frissítéssel a tanulók minél tökéletesebb élményben részesülhessenek.” –közölte Seres, és ingyen pólókat szórt a háromfős tömegbe.

A legfontosabb fejlesztésekről már le is rántották a leplet. Először is, immár a Neptun kezdő oldaláról elérhető lesz a My Little Pony (Én kicsi pónim) harmadik legnagyobb magyar rajongói oldala, így gördülékennyé téve az átjárást a két, komolyságában egy szinten álló weblap között. Nem elhanyagolandó az az aloldal sem, ahol beágyazva tekinthetik meg a hallgatók a Marslakók és a Barátok Közt legutóbbi részeit. Sőt azok, akik átlaga 3,5 fölött van, exkluzív kivágott jeleneteket is megnézhetnek, például azt, amikor Magdi néni szelleme visszatér, és közli a frigóban fagyoskodó Mikivel, hogy el kell mennie a Dagobah-rendszerbe.

Ezeken túl számos funkció kerül átemelésre a Facebookról. A hallgatók ezentúl a vizsgákra a megszokott Jelentkezés helyett az Ott leszek és a Talán gombokkal iratkozhatnak fel, utóbbi esetben nem kell pótdíjat fizetniük, ha mégsem jelennek meg. Továbbá megjelenik a Like és Dislike is, amik segítségével a tanulók azonnal visszajelzést küldhetnek a tanároknak a Leckekönyvbe beírt jegyekről.

„Na, ideje indulnom.” –zárta mondandóját Seres, és figyelmen kívül hagyta azon kérdésünket, hogy mikor jön már végre értesítés a szemináriumi jegybeírásról, pedig sms-t is írtunk neki, majd jobb híján megdobáltuk lejárt szavatosságú indexekkel.

Szólj hozzá

öröm boldogság neptun Barátok Közt