2012. jún 01.

Vizsgázó csimpánzok és egyéb rövidhírek

írta: the_daver
Vizsgázó csimpánzok és egyéb rövidhírek

Csimpánzok szabadultak el a Debreceni Egyetem Főépületben, amikor a közeli vándorcirkusz majmokért felelős alkalmazottja lelépett egy ukrán kardnyelővel. Mindenesetre a majmok könnyedén beolvadtak a hallgatók közé, négyen levizsgáztak (bár a legjobb jegy is csak négyes lett), kettő pedig sikeresen felvételizett a jövő évi gólyatáborba csapatvezetőnek. A tanároknak csak akkor lettek gyanúsak, amikor a Neptun nem adott találatot a megadott Neptun-kódokra, jóval azután, hogy a csimpánzok ürülékkel kezdték dobálni egymást.majom.jpg

Avar-kori eszközöket találtak az Auditorium Maximumban. Dán cserediákok az egyik eldugott sarokban egy zongorabillentyűt, egy „Romanorum Rulz!”-feliratú bögrét és három dugóhúzót találtak, de dugót nem. A karbonos kormeghatározás alapján a leletek 530 és 570 körül kerülhettek az AudMaxba. Utólagos feltárás után előkerült egy papír fecni is ugyanebből a korból, ami tartalmát még elemzik a tudósok, de valószínűleg filozófiatörténet-puska. 

Új bandát alapít a Kaszatibi. A népszerű zenekar/médiaszemélyiség debreceni központtal indítja el legújabb formációját, ami előreláthatólag a Kaszatibik névre fog hallgatni, és a zenei stílushoz szükséges összes hangszeren a Kaszatibi fog játszani. Azaz a laptopon.

Dr. Tramublin István kapta az évente kiosztott Rabanics Sarolta-díjat, amit a tragikus hirtelenséggel, mindössze 112 évesen elhunyt babzsák-tesztelő tiszteletére osztanak ki minden évben a legelszántabb munkakerülők között. Trambulin az indoklás szerint azért érdemelte meg a rangos kitüntetést, mert nem csak hogy eljátszotta a saját elrablását, hogy kihagyhasson két munkanapot, hanem kidolgozta az elrablói teljes személyiségtérképét, és tizenhét generációra visszavezetve az családjaik történetét. A terv egy tizenhetedik századi vesszőhibán csúszott el.

Szólj hozzá

lelet vizsga Kaszatibi AudMax