2012. jún 03.

Debrecenben forgatják a Die Hard 6-ot

írta: the_daver
Debrecenben forgatják a Die Hard 6-ot

Bár még a Die Hard 5 budapesti munkálatai sem fejeződtek be, már javában készül az alkoholista, lecsúszott zsaru, John McClain következő kalandja olyan ikonikus helyszíneken, mint a Nagytemplom, a Főépület és a GÖCS.bruce_1.jpg

„Bruce kedden érkezik, és péntekig napi hat órát fog forgatni, a maradék húszat pedig pihenéssel és a város megismerésével tölti majd.” –adott számot a sztár napirendjéről a személyi asszisztense, Jeremy Nutts, aki nem véletlenül lett asszisztens, nem pedig mondjuk matematikus.

A forgatókönyv kiszivárgott részletei szerint egy őrült norvég sífutó bombát rejtett el Debrecen kulcsfontosságú pontjain, és erről figyelmezteti a rendőrséget is, akik azonban válaszra sem méltatják, mert ez már a 98. bombafenyegetés az hónapban. Egyedül McClain indul el, hogy megakadályozza a tragédiát, és végiglövöldözi magát a városon, páneurópai hullákat hagyva maga mögött. A film itthon az Életed betyár drága címmel fog a mozikba és a nagyobb torrentoldalakra kerülni.

„Sok mindent szeretnék felrobbantani, de nem akarok csalódást okozni a rajongóknak. Mivel a Die Hard mégsem annyira a robbanásokról szól, ezért azok számát sajnos le kell csökkentenem a szokásos mennyiségről a 27 per perces számra.” –nyilatkozta Michael Bay, és egy ügyesen megkoreografált detonációval eltűnt a szemünk elől.

Anglisztikás és szlavisztikás hallgatók a hírre állótüntetést szerveztek, hogy lehetőleg a GÖCS ne maradjon ki a felrobbantandó épületek listájáról.

Szólj hozzá

film sztár GÖCS