2012. jún 07.

Az UniDebbie mentette meg a Facebookot

írta: the_daver
Az UniDebbie mentette meg a Facebookot

(Szerkesztői megjegyzés: A Blogmotor volt olyan rendes, és elfelejtette, hogy időzítve volt ez a cikk a szokásos időpontra. Aki csalódottan battyogott haza innen, annak számla ellenében természetesen utólagosan megtérítjük az útiköltségét.)

Mark Zuckerberg cége az utolsó pillanatban drámai feltámadást élt meg a tőzsdén, amikor kiderült, hogy a hőn ismert és szeretett UniDebbie blog immáron a közösségi oldalról is elérhető.facebook.jpg

„Már azt hittem, le kell húznunk a rolót, mert eddig 1700 milliárdot buktunk a tőzsdére lépéssel, de akkor jött a hír, hogy elkészült az UniDebbie Facebook-oldala, és hirtelen megint az egekben voltak a részvények. Varázslatos volt.” –ecsetelte könnyben ázó szemekkel az alapítóatya, és kidobott újabb egymilliót az ablakon.

Zuckerberg a saját bevallása szerint nagy rajongója az oldalnak, és bár annak sajátos (=magyar) nyelvezete miatt egy szót sem ért belőle, jót derül a képeken. „Néha, mikor már nagyon unatkozom, és már megvettem mindent a Vaterán, egyszerűen csak bemásolok pár posztot a blogról a Google-fordítóba. Szórakozás az egész családnak!” –mesélt különleges módszereiről a magának való zseni.

Elemzők szerint a blog megjelenése a közösségi oldalon a lehető legjobbkor történt, a sírból rántva vissza a részvények árát. Egyesek egyenesen arra célozgatnak, hogy ennek köze van ahhoz, hogy tegnap a teljes szerkesztőség (mi) új Audikat kapott, és a Sándor-palotába költözött, miután kivásárolta azt az államtól. Mi ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, de tényleg jó innen a kilátás.

Bill Gates időközben bejelentette, hogy a Microsoft minden UniDebbie-re érkezett Like után három dollárt adományoz a Vissza Azt A Hülye Gémkapcsot A Wordbe!-mozgalomnak.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

reklám tőzsde Facebook