2012. jún 08.

Rolipótló autóbuszokat indít a DKV

írta: the_daver
Rolipótló autóbuszokat indít a DKV

Jelentős fejlesztések várhatók a Debrecei Közlekedési Vállalat járatain, amikre a három hónapja lezajlott utasforgalom-mérés miatt kerül sor. Első lépésben itt vannak a Rolipótló autóbuszok.dkv.jpg

„A felmérésünk rámutatott arra a sajnálatos tényre, hogy arányaiban sokkal kevesebb Roland nevű utasunk van, mint az elvárható lenne. Ennek a hiányosságnak a pótlásaként külön járatok indulnak, amiken már alapból lesz 3-4 Roland.” –nyilatkozta a neve elhallgatását kérő DKV-szóvivő.

Mint megtudtuk, alapvetően civil Rolikkal találkozhatunk majd a társaság járatain, de olyan sztárokat is sikerült napi egy-egy menetre leszerződtetni, mint Juhász Roland, válogatott labdarúgó, és Damu Roland, Blikk-hír. Az új kényelmi funkciót bemutató reklámot a többszörös Destroy-díjas Roland Emmerich, többek között a Függetlenség napja, a Godzilla és a 2012 rendezője fogja elkészíteni, és előreláthatólag június 10-én, a Roland Garros zárónapján vetítik le először.

„Végre, ez már döfi!” –kommentálta az újítást Bödön Ödön, az Együtt a szeretett DKV-ért!-alapítvány alapítója, elnöke és egyetlen tagja.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

reklám sztár villamos DKV