2012. jún 12.

Időutazáson kapták a vizsgázót

írta: the_daver
Időutazáson kapták a vizsgázót

A rohamosan fejlőd technika egyre nagyobb kihívás elé állítja a vizsgáztatókat. Nemrég még csak a mobiltelefonokra és a fülesekre kellett figyelni, leleményes diákok azonban a legújabb kutatások eredményeit használják fel az előnyszerzésre.feketeluk.jpg

Ennek egyik extrém példája egy, a Debreceni Egyetemen a napokban történt incidens, amikor az egyik diákot időutazáson kapták. „Mikor teleportálva érkezett a vizsgahelyszínre, már gyanakodtam, de amint láttam az önbefűző cipőjét és a légdeszkáját, már tudtam, hogy valami nincs rendben.” –mesélte szenvtelenül dr. Harcsa András, aki az aznapi vizsgát tartotta.

A diák azzal védekezett, hogy senki nem mondta, hogy az időutazás tilos lenne, ő meg már nyolcszor bukott a tárgyból, és nem akart kockáztatni. „Csak a dédunokámon akartam segíteni.” –magyarázta tettét, majd eltűnt egy időparadoxonban.

Hasonló eset történt, amikor három fizikát tanuló hallgató a vizsga elkerülése végett egy fekete lyukat hozott létre a Csonka templomnál, ahol ezért dugó alakult ki. Ironikus, hogy az így létrejött dugóval sikerült betömni a fekete lyukat, és a vizsga tíz perc késéssel elkezdődhetett. 

 

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

kutatás tudomány vizsga paranormális döbbenet