2012. jún 13.

Botrány: A fáskamrában vizsgáztak a hallgatók

írta: the_daver
Botrány: A fáskamrában vizsgáztak a hallgatók

Példátlan eseményre került sor a tegnapi Bevezetés az Elméleti Árufeltöltésbe vizsgán, amikor jobb híján mind a száztizennyolc vizsgázónak egy háromszor hármas fáskamrába kellett bezsúfolódni.vizsga_1.jpg

Az egyetem tájékoztatása szerint a radikális lépésre azért került sor, mert nem maradt üres terem, csak a GÖCS-ben. „Oda mi ki nem megyünk, az hótziher.” –nyilatkozta Boronka Ernőke, a Termek és Vizsgáztatók Elosztásáért Felelős Központi Megbízott, vajköpülő kisiparos. „Azt hiszem, még így is jobban jártunk.”

Próbáltuk elérni a vizsgázókat, de sokakat sokkoltak a történések, ezért nem akartak kamera elé vagy mögé állni. Végül egy neve elhallgatását kérő hallgató nyilatkozott: „Borzalmas volt. Mindenhol káosz uralkodott, alig tudtam elővenni a puskámat.” –mondta a könnyeivel küszködve.

„Mindenképpen jogi útra szeretnénk terelni az ügyet.” –fejtette ki a tervet a hallgatók által felkért ügyvéd, Megszánszky Ede. „Ügyfeleim komoly lelki traumát szenvedtek el, és ezért nem csoda, hogy megbuktak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy életükben akkor először látták a tanárt, a tantárgyat és a fáskamrát. Követeljük az automatikus ötöst, és másfél év igazolt hiányzást.”

Az egyetem még nem reagált az ügyben, de annyi már biztos, hogy az ehhez a poszthoz készült illusztrációt mindenképpen nevezni fogjuk az idei Golden Blog Legjobb Photoshop/Paint kategóriában.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

botrány pánik vizsga GÖCS