2012. jún 17.

Kettes dolgozatokból állítottak elő energiát

írta: the_daver
Kettes dolgozatokból állítottak elő energiát

A Debreceni Egyetemen sikerült a régóta várt áttörés, a kutatók sikeresen állítottak elő kilencampernyi áramot kettes és éppen-hogy-nem egyes dolgozatokból.doga.jpg

„Mint tudjuk, a fizika egyik alapja az energiamegmaradás törvénye. Ez alapján egy ideje már sejtettük, hogy az az elképesztő mennyiségű energia, amit a hallgatók kifejtenek, hogy kiizzadjanak egy kettes, valahogy visszanyerhető.” –ecsetelte dr. Ohmmolnár Péter, a kutatás vezetője, hobbi porszívóügynök.

A kutatók megállapították, hogy az energiavisszanyerés csak a kettes dolgozatokkal működik. „Ami annál jobb, abba időben elnyújtva fektettek energiát, ami ettől kevésé koncentrált, és nehezen visszanyerhető. Viszont a kettes esetében egy-másfél óra alatt kell a tanulóknak a semmiből összekaparni valamit, amitől meg szinte szikrázik a papír.” –fejtette ki a lényeget dr. Ohmmolnár, és eladott nekünk egy kétszázezres porszívót, amire nincs is szükségünk.

Dr. Ohmmolnár nem akart belemenni a módszer lényegébe, de annyit elárult, hogy feketemágiát is alkalmaztak. „Csiribú, csiribá, avada kedavra!” –suhogtatta az ampermérőt, de nem vártuk meg, mi lesz a vége.

A felfedezés kapcsán megpróbáltuk elérni az E-on-t, de nem volt nálunk elég hosszú bot.

Szólj hozzá

kutatás tudomány energia