2012. jún 19.

Bővül a felvehető sportok listája

írta: the_daver
Bővül a felvehető sportok listája

Megbízhatatlan forrásból megtudtuk, hogy jövő félévtől új választásokkal egészül ki az Egyetemen űzhető sportok listája.sport.jpg

Az arra fogékonyak ezentúl elmerülhetnek a malmozás csodálatos világában, hogy a tábla megfordítása után elinduljon egy mindet elsöprő Ki nevet a végén?-party. „Régóta szerettük volna behozni ezeket a sajnálatos módon komolytalanul vett sportágakat.” –nyilatkozta Encs Brendon, a Táblajátékok és Egyéb Bizbaszok Országos Szövetségének portása. „Továbbá küzdünk azért, hogy a dámázás végre olimpiai sportág lehessen.”

Szerencsére azok is megtalálják a számításukat, akiket nem elégít ki a fizikai világ, számukra indulnak a kompjúteres sportok. A kezdeményezéstől azt várják, hogy a Starcraft nálunk is olyan elismert és népszerű sportág legyen, mint Koreában. „Ki tudja, talán egy szép napon a nagypálya helyett az Xboxon játsszák majd le a hallgatók a focimeccseket.” –mondta Gereblye Emőke, aki mer nagyot álmodni. A Starcraft és a Fifa mellett természetesen csézhetnek is a hallgatók, ahol az tesitanárok külön figyelmet szentelnek majd arra, hogy a játékosok az adott helyzetben a megfelelő káromkodást használják.

Végül, de nem utolsó sorban olyan, már-már klasszikusnak mondható sportok is terítékre kerülnek, mint a szkander vagy a fej vagy írás. „Az új sportágak lényege, hogy megszerettessük a hallgatókkal a mozgást.” –reagált kérdésünkre Tomasevszki Gyárfás, aki újításokért felelős, de szerintünk csak a pia beszélt belőle. 

 

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

sport foci verseny alkohol öröm