2012. jún 20.

Kilencezredik Coop és egyéb rövidhírek

írta: the_daver
Kilencezredik Coop és egyéb rövidhírek

Ma reggel hat órakor kinyitott a Belzebub utcai Coop kisbolt, ami ezzel az áruházlánc kilencezredik kirendeltsége lett a hajdúsági fővárosban. „Végre elértük a célunkat, itt az ideje az ünneplésnek!” –kommentálta az örömhírt Burzsuj Klarissza Roxána, a Coopot Minden Sarokra! kezdeményezés vezetője. A tagok a buli során co-op játékokkal játszottak, és persze Torpedóval is, ahol nagyon fontos a coordináció. A győztes a végén az ellenfele fejére coopanthatott, ha az illető nem volt coopasz, és egy plüss cooalát is hazavihetett.

Új módszert vezettek be az angol tanszéken a kevésbé rátermett hallgatók kiszűrésére. A szóbeli vizsga végén, ha a tanuló nem felelt meg a követelményeknek, a vizsgáztató egy gombnyomással a terem alatt lévő Rancor üregébe vetheti őt. Az indoklás szerint így igazi motivációt kaphatnak a tanulók és az oktatók is.

Veszéjben a magyar hejesirás! Debreczeni kútatok kimuttaták, hogy eggyre keveseben tudnak hejesen irni, ami föleg a a postákon és a mozikba okosz komoj gondokat. Szerintűnk semi ok a páníkra, eggyet se féjjetek, amig minketet láttok.

Kitört a nyár. A szerencsétlenségben egyelőre senki sem sérült meg, de többen égési sérüléseket szenvedtek. A szakemberek még vizsgálják, hogy mi vezethetett a katasztrófához.

Szólj hozzá

reklám öröm nyár vizsga troll