2012. jún 23.

Debrecenben élt túl Bear Grylls

írta: the_daver
Debrecenben élt túl Bear Grylls

Nem mindennapi kísérletre vállalkozott Bear Grylls, aki elhatározta, hogy addigi munkásságát megkoronázandó a hajdúsági fővárosban fog túlélni. Most, két nappal később, megtörve ugyan, de Bear szerencsésen kijutott a városból.bear.jpg

A híres túlélőt a Nagyállomáson dobta le a helikopter, de mire átvergődte magát az épületen, szegényebb lett az iránytűjével, kovakövével és fél pár cipőjével. „Elképesztő az az ökoszisztéma, ami itt megfigyelhető. A koldusok és a rendőrök járják ezt a halálos táncot, az utasok csak asszisztálnak.” –magyarázta lelkesen a kamerának.

„Most a nehezebb utat választjuk.” –mondta, és villamos helyett felszállt a kettes trolira. „Nagyon könnyű itt eltévedni. Két évvel ezelőtt egy német turista elszakadt a csoportjától, amikor nem szállt le a troliról. Két nappal később találtak rá, mindössze harminc méterre a helyes megállótól, kiszáradás közeli állapotban.” –mesélt hátborzongató történeteket Bear, hogy múlassa az időt.

A legnagyobb kihívás elé az Egyetem Főépületénél került a túlélő. „A Brit Hadsereg különleges alakulatánál sok mindenre kiképeztek minket, de az egyetemi behatolás sosem ment nekem.” –idegeskedett az egyik tuja mögé bújva. „Az a probléma, hogy ha átlagosan nézel ki, akkor azért, ha meg nem, akkor azért keltesz feltűnést. Ördögi hely ez, jobb, ha most megiszom a vizeletemet.”

A hivatásos túlélőt az Egyetemre már a kamerás sem merte követni, ezért nincs fogalmunk arról, hogy mi történhetett a Főépületben, de Bear Grylls másfél nappal később került elő egy ukrán kórházból törött lábbal és egy friss, kínai írásjeles tetoválással. Elemzők még elemzik, de valószínűleg azt jelenti, hogy „Zolika, add csak ide a Besamel-mártást!”.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

reality sztár Bear Grylls