2012. jún 24.

Nemzeti gyásznappá válik a vizsgaidőszakok első napja

írta: the_daver
Nemzeti gyásznappá válik a vizsgaidőszakok első napja

Az Országgyűlés a napokban fogadja el Hoffman Rózsa javaslatát, miszerint az elkövetkezendő vizsgaidőszakok első napja nemzeti gyásznapnak minősüljenek majd mostantól az idők végezetéig.silence.jpg

„Eleget szívattuk már szerencsétleneket, így hát mondom magamnak, te Rózsa! Tegyél már valamit ezekért a szerencsétlenekért, mert a végén még csúnyábban fognak nézni. Na jó, igazából ezt nem én mondtam magamnak, hanem a Józsi, a portás. De végeredmény ugyanaz, nem? –nevetett Hoffman.

Nemzeti gyásznapként nem lesz se tanítás se munka, de mindenkinek nagyon szomorúan kell otthon ülnie, és szigorúan tilos lesz a szórakozás minden formája. Ha valaki otthon vígjátékot néz, akkor 10.000 forintra, ha mindezt a moziban teszi, akár 50.000 forintra is bírságolható. Továbbá tilos finom ételeket enni, Mekizni pedig egyenesen főbenjáró vétségnek számíthat.

„Itt volt már az ideje, hogy valaki felismerje, mekkora traumát okoz az életünkben a vizsgaidőszak kezdete.” –fejezte ki Kevin Zsombor, megyehármas focista, hobbi egyetemista. „Nekem volt egy haverom, aki annyira bedepizett az egésztől, hogy inkább elment berúgni, pedig korábban sosem ivott, csak szerdánként és szombatonként. De ez egy hétfői nap volt…” –sokkolt minket.

Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a templomok fognak-e harangozni a gyász tiszteletére, de Hoffman Rózsa nagyon reméli, hogy igen, különben lesz „irgum-burgum”.

Szólj hozzá