2012. jún 26.

Megvan a vizsgaidőszak első áldozata

írta: the_daver
Megvan a vizsgaidőszak első áldozata

Kocka Aladár, debreceni egyetemista azon a bizonyos reggelen még mit sem sejtett. Talán ha tisztában van a rá váró szörnyűséggel, ki sem kel az ágyból.

"Sajnálom, nem tudok mit mondani. Még nem sikerült teljesen feldolgozni a történteket..." -mondta könnyben úszó szemekkel Józsi, Aladár legjobb barátja.

Aladár ugyanis azon a bizonyos napon a másnapi vizsgára készülés miatt nem játszott a World of Warcrafttal. Egy percet sem. "Olyan megbízható volt azelőtt" -folytatta József. "Minden nap ott várt Orgrimmar főterén, és nyomott egy táncot, amikor meglátott. De tegnap hiába vártam rá. Bebarangoltam az egész várost a nevét kiáltozva, de semmi. Csak a visszhang és a noobok kétségbeesett sikolya válaszolt."

Az ügyben megkérdeztük Fincs Zoét, hivatásos mindenhez értőt. "Nem szokatlan, hogy a vizsgák hatására a hallgatók elveszítik realitásérzéküket, és egy álomvilágba menekülnek. Pontosan ez történhetett Aladárral is, amikor úgy döntött, nem kaszabol le egy elfet sem aznap." -mondta, és ránk sózott egy zacskó tengeri sót.

Szólj hozzá

vizsga tragédia