2012. jún 28.

Vége a harcnak: engedélyezték a puskázást!

írta: the_daver
Vége a harcnak: engedélyezték a puskázást!

Mordon Ágoston, az oktatói szövetség elnöke jelentette be a mai reggelen, hogy a rohamosan fejlődő kütyük miatt hivatalosan is szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy elvesztették a vizsgáztatók és tanulók közötti évszázados technológiai hidegháborút.lumia710.jpg

„A mi időnkben ha puskát akartunk, akkor mindenfajta  trükköt kellett kitalálnunk. Én például úgy mentem át Számvitelből, hogy a Traubi szóda üvegére felragasztgattam néhány tételt, de hát ott véges hely volt. És azzal meg is kellett dolgozni. Ma meg már csak felmásolják az iPhone-okra meg tabletekre, és kész is.” –mesélt tragikus gyermekéveiről Mordon könnyben úszó szemekkel.

„Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenki azt csinál, amit akar. A vizsgáztatók csak szétosztják a lapokat, aztán mindenki boldoguljon, ahogy tud, ők meg bedobnak valami erőset, és a régi időkön merengenek.” –folytatta, és dühében megpróbált szétverni egy Nokia Lumia 710-es Windows Phone alapú okostelefont 5 megapixeles kamerával és automatikus Facebook-kapcsolattal, hogy mindig kapcsolatban maradhass a barátaiddal! (Elnézést, de fizettek nekünk ezért a reklámért. Sokat. Nagyon sokat. És még egy bambira is meghívtak minket. Nem mondjuk, ki, de a nevük M-mel kezdődik és úgy végződik, hogy icrosoft.)

A hallgatók a hírre reagálva azonnal ülő- és fekvőtüntetést rendeztek a Debreceni Egyetem Főépülete előtt, mert jó páran még nem heverték ki a tegnap esti bulit. „Ez így nem fair, elveszik az egész puskázás értelmét.” –mondta sértődötten Ampók Eszter, tüntető. „Addig nem leszünk hajlandók puskázni, amíg vissza nem állítják a régi rendet. Ezzel majd megmutatjuk nekik!

Szólj hozzá

reklám alkohol botrány vizsga