2012. júl 02.

Nyári szünet

írta: the_daver
Nyári szünet

Kedves olvasók és azok, akik csak a színes képek miatt járnak a blogra!

Bizonyos jelekből (vége a sulinak, vizsgák letudva, rátok rohadt a flaneling) rájöhettetek, hogy odakünn tombol a nyár, az aszfalton tükörtojást lehetne sütni (próbáltuk is, csak túl sok kavicsot tettünk bele), és úgy általában csak vizes közegben lehet ilyenkor létezni.

Most pedig, hogy tegnap sikeresen publikáltuk a blogunk ötvenedik bejegyzését, kicsit letesszük a lantot, és fel sem vesszük szeptemberig, legalábbis azért nem, hogy minden nap eldaloljuk a legfrissebb híreket. Ennek igen prózai oka van: nyáron az egyetemen semmi, Debrecen városában pedig annál kevesebb dolog történik, ami meg mégis, arról jobb hallgatni.

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a napi egy hírmennyiség napi 0.143-ra csökken, azaz egy héten egyszer frissül a blog. Hogy mikor, azt persze nem áruljuk el, tessék gyakran visszanézni, vagy nyomni egy lájkot Facebookon, hogy ne maradjatok le semmiről. Ez szigorúan szeptemberig lesz érvényes, aztán megint napi szinten élvezhetitek a színvonalasabbnál színvonalasabb cikkeket.

Addig is minden jót, a Kaszatibiben gazdag nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak és házi trollunknak, mi meg lépünk Ibizára vagy Szibériába (még nem döntöttük el, a tegnapi cserépszavazás nem hozott eredményt, ma valószínűleg ketrecharccal igyekszünk dűlőre jutni a dolog kapcsán).

Szólj hozzá

nyár szevasztok