2012. sze 17.

Debrecenben beindult a Nemzeti Sajtburgergyár

írta: the_daver
Debrecenben beindult a Nemzeti Sajtburgergyár

Tegnap ünnepélyes keretek között adta át Kósa Lajos Debrecen határában az első magyar Nemzeti Sajtburgergyárat. Az eseményre az Unidebbie szerkesztősége is meghívást kapott, végül sorshúzással döntöttük el, kinek kell elmennie.sajtburger balázsnak00.png

Az ünnepség a keresztmártoni vénasszonykórus spontán másfélórás gitárnyúzásával kezdődött, majd Demjén Ferencet támogatták lépett színpadra. Koncertjén sajátos koreográfiát adott elő, amivel hozzáértők szerint azért hasonlított a Részeges karatemester bizonyos jeleneteire, mert a népszerű előadóművész így akart tisztelegni a kínai befektetők előtt.

Az első Nemzeti Sajburgereket délután négy órakor szolgálták fel betanított pulikutyák kalocsai mintás otthonkában, miközben a székely himnuszt adták elő pánsípon.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy városunk adhat otthont a Nemzeti Sajtburgernek, és reméljük, hamarosan minden igaz magyar család asztalára kerül majd az ételből” –adott hangot vágyainak Kósa Lajos, az igazi. „A Nemzetis Sajtburger minden ízében magyar, szinte érezni a Kárpátok zamatát a húspogácsában és a Tisza friss vizét a ketchup-ban” –tette hozzá, amit hangos tapssal jutalmaztak a német Speisekarte GmbH képviselői, a Nemzeti Sajtburgergyár tulajdonosai, mert volt végre egy szó, amit megértettek.

A termék várhatóan októbertől kerül a boltok és illegális szeszfőzdék polcaira, mindössze 990 ft-os bevezető áron, de a Nemzeti Kólával együtt csak 1499 ft-ért juthatunk majd hozzá.

A képért hatalmas taps és üdvrivalgás Évinek, blogunk (mit blogunk, hírportálunk!) hivatásos helyszíni fotósának, aki testi épségét kockáztatva, az őrjöngő tömegen átvetődve kapta lencsevégre a Nemzet Sajtburgerét.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

reklám gazdaság sztár sajtburger