2012. sze 18.

Segítség a szabadon választható tantárgyfelvételhez

írta: the_daver
Segítség a szabadon választható tantárgyfelvételhez

Cthulhu és South Park is a választékban

Még egy hét van hátra a bölcsész szakosok számára a regisztrációs hétből, ezért a mai posztunkkal azoknak szeretnék segítő jobbot nyújtani, akiknek még mindig nem sikerült szabadon választható tárgyat találniuk.

Alapszintű nyelvtanfolyam

Az órák során a tanulók Európa 17 nyelvén tanulhatják meg a legalapvetőbb kifejezéseket, mint hogy „Elnézést, nem beszélem az ön nyelvét”, és „Merre található a legközelebbi McDonald’s”, illetve „Magyar vagyok, tőlem aztán nem kap egy centet sem.” A tervek szerint a félév második felében inkább a szomszédos országokra koncentrálna a kurzus, így megtanulhatjuk, hogy van ukránul az, hogy „Itt valami félreértés lesz, nem tudom, hogy került ez a rengeteg zárjegy nélküli cigi a kocsim alvázába.”cthulhu_1.jpg

Cthulhu és egyéb megidézhető istenségek

Az egyes kódszámú kurzus célja, hogy a szemeszter végére vészhelyzet esetén mindenki képes legyen legalább egy négyes szintű istenség megidézésére, míg a 03-as kódún már csak az mehet át, akinek legalább Cthulhu üzenetrögzítőjét sikerül elérni. Érdemes azonban észben tartani a jelentkezőknek, hogy a Büntetőtörvénykönyv 3-6 évig terjedő felfüggesztett fegyházzal sújthatja azt, aki megidézi az ősi istenséget, ezzel ezeréves káoszt és pusztulást hozva a világra.

Gyermekkihordási ismeretek férfiaknak

Azoknak a férfiaknak ajánljuk ezt az órát, akik előre szeretnének felkészülni a terhességgel járó kellemetlenségekre, kezdve a reggeli rosszulléttől egészen a szülés fájdalmáig. Az óra anyagát sikeresen elsajátító hallgatók a félév végére képesek lesznek életet adni egy dinnyének.

Absztrakt filozófia és karakterelmélet a South Park tükrében

Az óra elsősorban Mr. Garrison karakterfejlődésére, Cartman filozófiai eszmefuttatásaira és Butters elnyomott pszeudo-szellemiségére koncentrál majd. A hallgatók ezeken az alapvető elméleteken túl fejlett káromkodáskultúrát és minimalista rajzstílust is elsajátíthatnak. A kurzus látogatását nem ajánljuk zsidó, afro-amerikai, ázsiai, arab és brit tanulóknak.

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

nyelvtanulás világvége kurzus szabvál