2012. okt 05.

Schumacher buszsofőr lesz

írta: the_daver
Schumacher buszsofőr lesz

Nem hosszabbította meg a hétszeres világbajnok lejáró szerződését a Forma-1-es Mercedes istálló, ezért Michael Schumacher három év után újra ott hagyja a száguldó cirkuszt. A pilóta Debrecenben találta meg az új hivatását.schumi.jpg

„A Magyar Nagydíj idején jártam a városban, és lenyűgözött, hogy a buszsofőrök úgy vezetnek, mintha valami versenyen lennének: hirtelen fékezések, gyorsulások, minden! Már akkor tudtam, hogy ezt akarom csinálni, ha majd ott kell hagynom a Forma-1-et” –nyilatkozta lapunknak, és kifaroltatta a huszonkettes buszt.

Schumi várhatóan a legforgalmasabb járatokat fogja vezetni, és teljesen szabad kezet kap a menetrendben, és az útvonalban is, akárcsak az összes többi sofőr. „Nem fogunk vele kivételezni csak azért, mert híresség. Tudjuk, hogy nagyon jószívű ember, de ha tartja magát a menetrendhez, akkor őt is ugyanúgy megbüntetjük, mint mindenki mást” –válaszolt megkeresésünkre Rebecs Bronyek, a DKV szóvivője, amatőr tuskó.

Schumi mellé érkezhet Felipe Massa is, akinek viszont némi gyorsulásra lenne szüksége a mostani formájához képest, mert az még ide is kevés.

Szólj hozzá

sport sztár DKV