2012. okt 06.

Januárban indul a CSI: Debrecen

írta: the_daver
Januárban indul a CSI: Debrecen

A Hacktion és a Tűzvonalban sikerén felbuzdulva (nem, mi sem láttunk egy részt sem ezekből, illetve a hír apropóján megpróbáltunk megnézni egyet, de ketten rosszul lettünk egyvalaki pedig rohamot kapott, és sírva könyörgött, hogy állítsuk le) a Királyi Televízió új akciósorozatot indít.csi.jpg

Ehhez nem kisebb franchise-t sikerült megszerezni, mint a CSI-sorozatokét. „Öm, nem tudjuk, mi csak szórjuk ki az adófizetők pénzét az ablakon” –válaszolt Remete Andor arra a kérdésünkre, hogy ez mennyibe fájt egész pontosan. „Miért döntöttünk Debrecen mellett? Valahol olvastuk, hogy Budapesten kívül is van ország, de nem hittük el, aztán végül beültünk az autóba, és tényleg! Egy csomó város meg falu! Meg emberek. Ők is magyarok, de… na, a lényeg, hogy teljesen megihletett minket ez a Debrecen” –mondta, és viccből földhöz csapta az iPhone-ját, majd vett áfás számlára egy újat.

Alakul a produkció szereplőgárdája is: a fő nyomozót, aki cool, valószínűleg Csányi Sándor alakítja majd, a jó nőt pedig Oroszlán Szonja, annak ellenére, hogy nem az. A gyilkos minden héten más karakter lesz, de az összeset Rudolf Péter fogja eljátszani, míg a tömegjelenetekben a DVSC focistái statisztálnak majd, úgysincs jobb dolguk. A bolond öreg tudóst is Rudolf Péter játssza, ezzel lehetőséget adva remek csavaroknak és helyzetkomikumoknak. 

A forgatás novemberben indul, és a GÖCS-ben veszik fel nemcsak a belső, hanem a külső jeleneteket is, illetve már beszereztek egy zöld lepedőt a greenbox technológiához, mert olcsóbb, mint kimenni az udvarra. A kellékfegyvereket a nyíregyházi piacról szerzik be.

Sikerült megszerezni az első rész szinopszisát, de annak leközlésével holnapig várnunk kell, mert „lesz irgumburgum” (hivatalos PR-közlemény).

Szólj hozzá

sorozat sztár GÖCS