2012. okt 08.

Feltörték a Neptunt

írta: the_daver
Feltörték a Neptunt

Ismeretlen elkövetők, akik magukat Gettós Pistike és Barátai Hekkerklubnak nevezik, tegnapelőtt éjszaka feltörték a Neptunt. A rendőrség még keresi az elkövetőket, a tervek szerint átkutatnak minden Gettós István nevű állampolgárt.neptun2.jpg

A hackerek azonnal nigériai királyi családos és pénisznövelő spameket kezdtek küldözgetni a hallgatók email-címeire, illetve olyanokat, amiket ha nem küldenek tovább 24 órán belül, hét évnyi szerencsétlenség vár rájuk a szerelemben.

A csínyre csak most derült fény, mert a hallgatók már megszokták a Neptunból érkező fölösleges levelek áradatát, és senkinek nem tűnt fel a turpisság. „Én még tovább is küldtem az egyiket minden ismerősömnek, mert már vagy két hete nincs pasim” –nyilatkozta Cicuka Amália, másodéves tünde szakos hallgató. „Gondoltam is, hogy na végre, valami hasznos, nem csak azok az egyetemi sínapok. Már unom a síelést, mióta szegények is csinálják” –tette hozzá, és bizonytalan pillantásokat vetett mindenki másra.

A Neptun üzemeltetői már dolgoznak a kár kijavításán, de egyelőre még a fejlesztői felületre sem sikerült belépni, mert olyan régen használták, hogy senki sem emlékszik a jelszóra.

Szólj hozzá

neptun világvége