2012. okt 09.

2014-től az AudMaxban rendezik a Campus Fesztivált

írta: the_daver
2014-től az AudMaxban rendezik a Campus Fesztivált

Mint ismeretes, lassan elkezdik a debreceni csudastadion építésének az előkészítésének az engedélyeztetési kiírását, így nemsokára (10-15 év) megkezdődhet, majd szintén nem sokára (30-70 év) be is fejeződhet az építkezés. Erre az időtartamra ideiglenesen áthelyezik a Campus Fesztivált.

„A régi helyen nem maradhatunk, amúgy is túl jó volt a levegő ott az erdőben meg minek akkora tér ennyi emberre?” –indokolta a váltást Selyem Sarolta, a Campus Öncélú Társaság elnöke. „Végül a Főépületben található Auditorium Maximum mellett döntöttünk, mert az úgyis üresen áll a nyáron. Vagy ha nem, majd mindenkit kizavarunk” –tette hozzá, és megpróbálta reklámozni a facebookos Neptun Rajongói Klubját, sikertelenül.

A 2014-es Campus egyébként is különleges lesz, hiszen olyan, egyelőre ismeretlen zenekarok lépnek majd fel, mint a Kremdlip Zrumts, a Vacsoramaradék illetve az Original Hungarian Folk Turul Music, de természetesen ott lesz Kaszatibi is, éppen aktuális formációjával, a Kaszatibi IV-gyel (vagy Kaszatibi V-tel, attól függően, hogy júliusban vagy augusztusban lesz a fesztivál).

A hír kapcsán megkérdeztünk az egyik AudMaxban éppen órán ülő egyetemistát is, aki annyit tett hozzá, hogy neki mindegy, csak sör legyen, meg egyébként is véget ér a világ decemberben, szóval hagyjuk már aludni. 

 

Szólj hozzá

Neptun Campus Kaszatibi AudMax