2012. okt 11.

A világrekordok hete volt Debrecenben

írta: the_daver
A világrekordok hete volt Debrecenben

Számos világrekord dőlt meg, vagy jött létre a héten a hajdúsági fővárosban. Cikkünkben igyekeztünk összeszedni a legjelentősebbeket.

Márka Rebeka megdöntötte a Bölcsész Kar „legtöbb idő berúgás nélkül” kari rekordját azzal, hogy egész pontosan tizenötödik napja nem járt alkohol közelében. Brit tudósok szerint ez a rekord nagyon sokáig fennmaradhat, hiszen Rebeka már most az emberi tűrőképesség határait feszegette.

A Lovarda is egy új rekordot tudhat magáénak Majka koncertje óta, mivel új rekordot állítottak be a „sok jó ember kis helyen is elfér kategóriában”: egy négyzetméterre 147 fő jutott azon a bizonyos napon. „Nagyon büszkék vagyunk az eredményre, de jövőre a Kaszatibit is meghívjuk, célunk a kétszáz fő per négyzetméter lesz!” –nyilatkozta büszkeségtől dagadó mellekkel Csárda Aranka, árnyjátékos, a Lovarda egyik tulaja.

Sokak szerint azonban nem ezek, hanem a tiszacseszneki Gáboros Kornél teljesítménye a legelképesztőbb: 7 perc huszonhat másodperc alatt tette meg a Debrecen maratonját, azaz a főépület-GÖCS távot, gyorsabban, mint a menetrendszerinti busz. „Szerencsém volt” –szerénykedett a kis hős. „Mától nagy akciók vannak a Tescoban, ezért a busz sokkal lassabban tudott haladni a megvadult idősek miatt.”

További rekordokról holnapi cikkünkben számolunk be.

Szólj hozzá

verseny alkohol sztár rekord GÖCS Kaszatibi Lovarda