2012. okt 13.

Veszélyben a Hajdú-Bihar megyei unikornisállomány

írta: the_daver
Veszélyben a Hajdú-Bihar megyei unikornisállomány

Aggasztóan alacsony számú bejelentés érkezett az elmúlt évben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányságra unikornészlelésekről. A hivatalos álláspont szerint ez egyértelmű jel arra, hogy egyre fogy a megyénkben található egyszarvúak száma.egyszarvu.jpg

„Aggasztóak a számok” –kezdte az elemzést Nagygerő-Simai Iza, és idegesen tördelni kezdte a kezét. „Tavaly az év első felében háromszáztíz esetben jelentettek unikornisészlelést, míg idén augusztusig mindössze száznyolc hívás érkezett ezzel kapcsolatban. Már régóta sejtjük, hogy az ember egyre több területet nyer el az állatoktól, de most már biztossá vált, hogy ezek a csodás lények veszélyben vannak” –fejtette ki, és békává változtatott egy Fidesz-szavazót.

Iza szerint az állatok számának csökkenéséért több dolog is felelős, többek között az 59%-os zéhák egyre magasabb száma, illetve az eldobált képzeletbeli gitárpengetők, amik lenyelve gyomorgondokat okozhatnak az egyszarvúaknak.

A rendőrkapitányság szerint azonban az eset mindössze azt bizonyítja, hogy a januárban lefoglalt nagy mennyiségű marihuánát a feketepiacnak még nem sikerült maradéktalanul pótolnia.

Szólj hozzá

varázslat