2012. okt 19.

Ezentúl csak gyerekzsúrokat szabad rendezni a Bárkában

írta: the_daver
Ezentúl csak gyerekzsúrokat szabad rendezni a Bárkában

A Debreceni Ítélőtábla tegnap délután kihirdette az ítéletet a Bárka kontra Mindenki, Még A Galambok Is ügyben. Mondhatni, győzött az igazság.

A döntés értelmében a népszerű szórakozóhelyen ezentúl tilos lesz alkoholt fogyasztani, cigarettát árusítani, hangos zenét játszani, egyszerre maximum tizennyolc ember tartózkodhat a pincehelyiségben, és az bármikor nyitva tarthat, csak este nyolc után nem.

„Végre mán. Nagyon idegesített az a sok fiatal, aki jól érezte magát” –nyilatkozta id. Remede Gerzson (77), aki a Kassai úton lakik, de attól még zavarta a dolog. „A mi időnkben nem szórakoztunk, meg nem buliztunk, hanem háborúba mentünk. Hogy melyikbe? Mindbe!” –válaszolta ingerülten, és beperelt minket, mert „túl vidám az arcunk”.

Hogy hogyan tovább, azt még a Bárka üzemeltetői sem tudják, de ügyvédeik szerint érdemes lenne átállni gyerekzsúrokra és 50+ házassági évfordulókra. A közeli McDonald’s az ügyben azt nyilatkozta, hogy csak tessék, de ha meglátnak akár egyetlen egy piros-sárga bohócot és/vagy Happy Mealt is a helyen, olyan pert akasztanak a szórakozóhely nyakába, hogy azt nem fogják lovin’-olni.

Szólj hozzá