2012. okt 20.

Kétkarú rablókra cserélik a félkarú rablókat a debreceni kocsmákban

írta: the_daver
Kétkarú rablókra cserélik a félkarú rablókat a debreceni kocsmákban

Mint ismeretes, már lassan egy hete tilos félkarú rablókat és egyéb játékgépeket üzemeltetni vagy egyáltalán megtűrni szerte az országban. Az így kieső jövedelem pótlására találták meg most a megoldást Debrecenben.

„Nagyon egyszerű” –kezdett bele a módszer magyarázásába Kósa Denevér, hivatásos valaki. „A kivitetett félkarú rablók helyére eredeti szomáliai és viking kalózokat szerződtetünk, akiknél lesz egy doboz, amibe bármikor bele lehet dobálni az eljátszandó pénzünket. Viszont ez nem minősül szerencsejátéknak, mert a kétkarú rabló tuti lenyúlja azt, és örülhetünk, ha az megkíméli a szánalmas kis életünket.”

A Nemzeti Erőforrás Minisztériumában nem örülnek ez ötletnek: szerintük felesleges afrikai és norvég munkaerőt szerződtetni, amikor az ország tele van munkanélküli rablókkal és betyárokkal. Szerencsére Kósa Denevérnek megvan erre is a válasza: „Sajnos az igazán tehetséges magyarok, akiket ezen a területen alkalmazhatnánk, már elhelyezkedtek a bankszektorban és a Parlamentben.”

Ezen túl elképzelhető, hogy a lakosság saját biztonsága érdekében megszüntetik az ATM-automatákat is, mert az mégiscsak túlzás, hogy az ember már minden utcasarkon hozzájuthat a pénzéhez, hogy aztán valami hülyeségre verje el.

Szólj hozzá

kocsma szerencsejáték ATM