2012. okt 27.

Vége a mókának Debrecenben

írta: the_daver
Vége a mókának Debrecenben

Mint ismeretes, a szakállmentes Kósa Lajos bezáratta a Nagyerdei Műjégpályát egészségügyi okokra hivatkozva (állítólag egyszer megfázott, mert pacuhán korcsolyázott), de ennyivel nem ért véget a változások sora.

A döntéshozók meghallgatták a nézők panaszait, miszerint semmi érdekes, vagy egyáltalán jó film sincs mostanában a moziban, ezért október 31-én végleg lezárják a jegypénztárakat a Plázában lévő multiplexben, és ezentúl hamis Adidas-cipőket fognak gyártani a termekben.

Sajnos az is kiderült, hogy egyesek szórakozásra, nem pedig tanulásra használják az Egyetem könyvtárát, így érthető okokból az sem maradhatott meg. A könyvekből padokat építenek, és ezentúl református istentiszteleteket tartanak majd a Főépületben lévő Nagykönyvtárban, míg a mellette lévő angolos könyvtár anglikán miséknek ad otthont.

Nagy szerencsére nincs élő ember, aki élvezné a DKV szolgáltatásait, ezért azok érintetlenül maradnak, akárcsak a Tesco. Továbbá nem történik változás a kocsmák és szórakozóhelyek üzemeltetésében, mivel azokat már korábban sikerült tönkrevágni.

Szólj hozzá

szórakozás tragédia DKV