2012. nov 03.

-17-en látogattak ki a Loki meccsére

írta: the_daver
-17-en látogattak ki a Loki meccsére

Újabb negatív rekord született a keddi Magyar Ligakupa találkozón, amikor a DVSC labdarúgócsapata a harmadosztályú Bivalyböknéd csapatát fogadta. A mérkőzést -17 ember nézte végig.

„Egyelőre nem értjük, hogy történhetett, de valószínű, hogy a negatív szám úgy jön ki, hogy még maguk a focisták sem figyeltek. Szurkolók meg ugye már egy ideje nincsenek” –próbálta magyarázni a bizonyítványt Mogoli Dusán, nézőfelelős.

Mogoli szerint a problémára nemsokára érkezik a gyógyír, hiszen hamarosan elkezdik építeni az új Csudastadiont, ami nyolcvanezer férőhelyes lesz. „Nyilvánvaló az összefüggés a nagy nézőszám és a stadion mérete között. Elég csak megnézni a Barcelona, Manchester United vagy Bayern München arénáit: a több tízezer férőhelynek köszönhetően rengetegen járnak a meccsekre, és ezért jól fut a csapatok szekere” –tárta elénk kikezdhetetlen logikával a meggyőződését. "Elég felhúzni az új arénát, és özönleni fog a nép."

A mérkőzést egyébként óriási csatában 1-0-ra nyerte a Loki, de sajnos kapura lövést nem sikerült regisztrálni, az egyetlen gól is úgy született, hogy a Bivalyböknéd kapusa elfelejtkezett a hóna alatt lévő labdáról, és besétált vele a kapuba egy kis üdítőért.

Szólj hozzá

sport meccs kupa Loki DVSC Csudastadion