2012. nov 07.

Mitt Romney Debrecenbe költözik

írta: the_daver
Mitt Romney Debrecenbe költözik

Ma hajnalban véglegessé vált a 2012-es amerikai elnökválasztás végeredménye, aminek értelmében a jelenlegi elnök, Barack Obama újabb négy évet kapott. „Bullshit” –reagálta ellenfele, Romney a hírre, földhöz vágta a kitűzőjét, és elment csomagolni.

„Nem jó érzés vesztes elnökjelöltként az USÁ-ban élni, higgye el nekem. Még a Mekibe sem lehet elugrani úgy, hogy az emberek ne mutogatnának. Ezért megpörgettem a Google Maps-et, és ahová az ujjam mutatott, oda költözöm” –magyarázta a sajátos helyzetét a republikánus, és pofán vágott egy meleg párt, akik kézen fogva sétáltak.

Romney egyelőre nem tudja, mihez fog kezdeni a Hajdúság Washingtonjában, de ötletei vannak. Elhelyezkedhet valamelyik McDonald’s, Burger King vagy KFC étteremben, így nem kell hiányolnia az amerikai életérzést, csak az amerikai fizetést.

Más források szerint a fehérek és heteroszexuálisok egyenjogúságáért fog küzdeni a Nagytemplom jobb oldali harangtornyából. Obama sok szerencsét kívánt neki, és elégedetten dőlt hátra a Fehér Házhoz legközelebb eső KFC-étteremben egy szelet dinnyét majszolgatva.

Szólj hozzá