2012. nov 08.

Két kilométeres sor áll a Főépület előtt

írta: the_daver
Két kilométeres sor áll a Főépület előtt

Helyszíni tudósítónk az imént jelentette, hogy nemhogy csökkenne, de egyre nő az a sor, aminek az eleje feltételezhetően a Főépületben lévő jegyirodában, a vége pedig a Fórumnál van. Azonban az továbbra is rejtély, hogy mégis mi a fene folyik ott.

„Nem tudjuk, mit lehet kapni, de beálltunk mi is, mert tutira nem akarunk lemaradni” –mondta a  egyik sorban álló, Kütmély Karolina a kérdésünkre. Szerencsére volt más, akit megkérdezhettünk. Regóc Cica megragadta a lényeget: „Valaki jön a Loviba valamikor, és nagy buláj lesz, szal ja. Igaz, mire odáig elérünk, már seggrészeg leszek, szal úgysem emlékszem majd semmire, de sztem ez tökre megér háromezret” –mondta, és nagyon nem akarjuk erősíteni a butanős sztereotípiát, de volt nála valami, ami vagy kutya, vagy kutya volt.

A jegypénztár üzemeltetője sajnálatát fejezte ki, és már lassan fontolgatják, hogy a másik ablakot is megnyitják, de nem árulta el, hogy ki várható a Lovardába. Tippre azt mondanánk, hogy Majka turnéztatja meg negyvenhatodjára is a Belehalokot, de mi csak sötét bloggerek vagyunk, nem értünk ehhez.

Mindenesetre a sor mellett megjelentek a lángosos kocsik és az amatőr hittérítők. Először azt hittük, megint tüntetnek, de szerencsére nem erről van szó -szólalt meg az ügyben valaki, aki biztos fontos lehet valahol, mert öltöny volt rajta. „Nekem bérletem van a Loviba, szóval nyugodt vagyok” -tette hozzá, amiért a tömeg lejárt szavatosságú pizzásdobozokkal dobálta meg.

Szólj hozzá

sztár sor Lovarda