2012. nov 12.

Debrecenben kezdődik a világvége

írta: the_daver
Debrecenben kezdődik a világvége

Sikerült exkluzív részleteket megtudnunk a 2012. december 21-én bekövetkező világvégéről. Számunkra talán a legfontosabb, hogy szeretett városunkban kezdődik.

A NASA már 1942-ben értesült a közelgő katasztrófáról, de akkor éppen nagyon elfoglalt volt mindenki, meg úgy voltak vele, hogy ráér az még. Aztán jól feledésbe merült, és csak két éve kapott észbe valaki, de akkor már késő volt. Ezt a cikket a világ összes országának (igen, Andorrának is) körbeküldött levél alapján írtuk.

Először Debrecenben üt be a krach, 10 órakor leáll a teljes DKV. Az emberek majd tanácstalanul pislognak egymásra, és idegesen nézik az órájukat, de nem fog jönni semmi. Aztán fél 12 előtt négy perccel leáll a Neptun szervere is, és kitörlődnek a jegyek és a tartozások. Ezért tanácsos addig befizetni mindenkinek a kreditbírságot, mert utána nem lesz rá lehetőség!

Végül háromnegyed négykor egy hatalmas madár száll le az égből, és visszahozza E.T.-t, a béke hírnökét a Földre. Az embereke tisztelni fogják egymást és szeretni, a politikusok pedig éhen halnak. Ja és még sokan mások is meghalnak, főleg mert nem jön az a rohadt busz.

Szólj hozzá

világvége Neptun DKV