2012. nov 13.

Sajátos tehetségkutató indul az Egyetemen

írta: the_daver
Sajátos tehetségkutató indul az Egyetemen

Formabontó énekes tehetségkutatót sorozat indul a Debreceni Egyetemen. A soha nem látott formátumról maga az ötletgazda, Kaszatibi mesélt nekünk.

„Naszóval, múltkor a Maldív-szigetekre kellett mennem, és ott támadt ez az ötletem, amiről már akkor tudtam, hogy zseniális, de azóta még sokan mondták, hogy tényleg az. Én csak amolyan ellen-The Voice-nak hívom, de nem azért, mert nem hívtak be a zsűribe” –tette hozzá, és mintha elmorzsolt volna egy könnycseppet.

A műsor lényege, hogy míg a Voice-ban a zsűri nem látja, addig itt nem hallja a jelentkezőket. A bírák bedugott füllel nézik végig a produkciókat, így teljes figyelmet tudnak szentelni az olyan fontos dolgokra, mint a kinézet vagy a színpadi jelenlét. „Aztán ha kiderül, hogy a hangja olyan, mint egy kétütemű Trabant, akkor jöhet az Autovoice!” –nevetett Kaszatibi, aki három helyet foglal majd el a négytagú zsűriben.

A negyedik tagról eddig nincs információ, de vagy valaki lesz, vagy valaki más. Közben gőzerővel megindult a jelentkezés is, egy nap alatt közel hatmillión jelezték szándékukat, ami nagy számnak tűnik, de Kaszatibi iPadjén láttuk, szóval nem kételkedünk.

Szólj hozzá

zene tehetségkutató Kaszatibi Voice