2012. nov 18.

Összevonják a plázákat

írta: the_daver
Összevonják a plázákat

Kisebb meghökkenést váltott ki a szerkesztőségünkben is, amikor megtudtuk, hogy a Debrecen Plázát nem a Fórummal vonják össze, hanem a nyíregyházi Nyír Plázával. Aztán megkérdeztük a plázaügyi szakállamtitkárt, Dr. Bubó Jenőt, és mindenre fény derült.

„Úgy gondoljuk, az összevonás logikus lépés azok után, hogy a Nyíregyházi Főiskolát a Debreceni Egyetembe olvasztották. Mi is szerettük volna kivenni a részünket ebből a boldog fúzióból, ezért határoztunk a két szórakoztató egység összevonása mellett” –nyilatkozta gyermeki boldogsággal, és bemutatott egy roppant bonyolult szóösszetételt.

Az összevonás során a Debrecen Plázában lesznek a ruházati boltok és a gyorséttermek, míg Nyíregyen találjuk majd a műszaki cikkeket, játékboltokat és a mozit. A két helyszín közötti zavartalan közlekedést óránként induló buszjáratok segítik elő, bár az már biztos, hogy a buszok véletlenszerű időpontokban fognak indulni, és talán Miskolcot is érintik majd.

Egyes hangok szerint a lépés nélkülöz mindenfajta ésszerűséget, hisz ha valaki egy fárasztó ruhavásárlás után be akar tolni egy Big Mac-et, akkor 70 kilométert kell utaznia ehhez, de Dr. Bubó minden kétségünket eloszlatta: „Így lesz, mert mi azt mondtuk.”

Szólj hozzá

pláza Nyíregyháza Fórum