2013. dec 13.

Ellopták a síneket a villamos alól

írta: the_daver
Ellopták a síneket a villamos alól

Kivitelezési hiba miatt véletlenül a kettes helyett az egyes villamos alól lopta ki a síneket a Magyarországi Méhtelepellátók és Megélhetési Kukkolók Szövetségének egyik elit csapata. A hibáért maga az elnök, Dr. Csörbey Csalányos kért elnézést.

"Sajnos nem várt hiba történt, amiért elnézést kérünk és egy kis krumplit. A hiba ott történt, hogy a polgármesteri hivatallal ugyan megegyeztünk néhány sínpár felszedéséről, amik nem hiányoznak majd senkinek, de a Kettes Akciócsoport véletlenül összekeverte, és az egyes villamos alól szedte fel a fémet. Nem tudjuk elmondani, mennyire sajnáljuk, hogy lebuktunk" -öntötte szavakba érzéseit Csalányos és bánatában felborított egy ártatlan zenedobozt.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a lopás pillanatában éppen szerelvény tartózkodott a síneken, amely (némi meglepetésre) kisiklás helyett a levegőben folytatta útját, egyes megfigyelők szerint a villamosok téli viselkedésének megfelelően délnek tartott, hogy Afrikában vészelje át a telet. Sajnos nem sárga villamos volt, de legalább nem is a karácsonyfaégős.

A polgármesteri hivatal megnyugtatott mindenkit, hogy emiatt nem késik a kettes vonal átadása, sőt, még hamarabb meg is lesz, mert a most tévedésből felszedett síneket fel lehet oda használni, az egyes vonalon lévő lyukat pedig majd nekifutásból fogják átugratni a villamosok. Megkerestük az ügy kapcsán azt a csavart, ami két hete gurult be a szerkesztőségi nagyszekrény alá, de újra kudarcot vallottunk.

P-nek, szeretettel

Szólj hozzá