2013. dec 17.

Kósa Lajos nyerte az X-Faktort

írta: the_daver
Kósa Lajos nyerte az X-Faktort

Hatalmas meglepetést hozott az X-Faktor 2013-as évadának vasárnapi döntője: a várakozásokkal ellentétben egyik döntős sem nyerte meg a tehetségkutató műsort, helyettük városunk polgármesterét, Kósa Lajost hozta ki győztesnek a szakmai zsűri és a nézők sms-ei.kósa.jpg

"Valamikor fél hét tájékán kezdtek feltünedezni az első fura sms-ek a 1799-es számon, amik nem a BTW vagy DANICS kódszavakat tartalmazták, hanem tagadhatatlanul a polgármesterre szavaztak, általában KÓSA vagy STADIONHOZÓ kóddal" -számolt be a meglepő jelenségről Burger Szabolcs, az X-Faktorért felelős államtitkár. "A zsűrivel megbeszéltük a dolgokat, és egy kivétellel mindenki egyetértett, hogy a nép akarata az első" -tette hozzá sután négy feles után (a lehúzott részért Geszti Péter a felelős).

Kósa első lemeze a szokásostól eltérően nem a döntőben elhangzott dalokat fogja tartalmazni (mivel fel éppenséggel nem lépett), hanem válogatás lesz a legjobb parlamenti beszédeiből és sajtótájékoztatóiból olyan klasszikusokkal, mint a 2012-es "Az ország igenis csőd szélén áll", vagy az idei sláger, az "Az új választási törvény azért van, hogy mi nyerjünk". A lemez már karácsony előtt a boltokba kerül Elmúltnyócév címmel.

Ígéretek szerint Kósa márciusban indul lemezbemutató turnéjára, ami során körbeutazza egész Debrecent a kettes villamossal, illetve az egyessel is, amennyiben nem éppen a sárga jön vagy egy kávéautomata. Próbáltuk elérni magát Kósa Lajost is, hogy mégis hogy érzi magát úgy általában, de csak Eperjes Károly szúrós pillantását értük el, aki annyit nyilatkozott, hogy a magyar név megint szép lesz.

Szólj hozzá