2014. sze 09.

Kövér László szerint mindenki buzi - exkluzív interjú

írta: the_daver
Kövér László szerint mindenki buzi - exkluzív interjú

A Nemzet Bajsza, a Parlament hőse, a Puliember, azaz maga Kövér László adott exkluzív interjút a lapunknak, hogy kiegészítse a mezőtúri lakossági fórumon elhangzottakat, mert állítása szerint mondatait "kiragadták a szövegkörnyezetből". Az interjú rendhagyó módon, de Fidesz-kompatibilisen zajlott, azaz a Puliember elmondta, amit gondol, majd faképnél hagyott minket.

"Az antidemokrácia-ellenes, deilliberális nyugati sajtóbérenc, az Index úgy állította be a mondataimat, mintha én fölöslegesnek tartanám az értelmiséget. Ez természetesen nem igaz, golyófogónak tökéletesek lesznek az önkéntes szovjet orosz szovjet hadseregben, illetve majd értelmiségi vezetők kivégzésével szórakoztatjuk a nagycsaládosokat, ha már mindenki végleg kiábrándult a fociból, azaz jövőhéten".

Kövér cáfolta azt is, hogy szerinte túl sok a buzi az országban, helyette pontosított, miszerint mindenki buzi, aki nem kussol. Kivéve a melegeket, tette hozzá, mert azok fartúrók és a divatjuknak leáldozott, és majd rendet ver beléjük a kommunista keresztény eszmerendszer. "Na jó, csak az buzi, aki nem a Fideszre szavaz" -engedett végül a jóságos Bajusz. A tegnapi, civilek elleni erőszakos rendőrségi fellépéshez csak annyit tett hozzá, hogy "helyes volt az eljárás, a civilek mind füves, buzi hippik".

A Fidesz, mint ismeretes, 250 települést látogat meg az önkormányzati választások hajrájában, ezért tanácsos kulcsra zárni az ajtókat és éjszaka őrködni, kormányzati források szerint ugyanis az országban már csak a lakásokban maradt valami, amit el lehet lopni.

 

Szólj hozzá