2014. sze 11.

Új nevet kapnak az egyetemek, sámánok jönnek a rektorok helyett

írta: the_daver
Új nevet kapnak az egyetemek, sámánok jönnek a rektorok helyett

Az Oktatási Minisztérium Népnevelési Minisztérium Balogh Zoltán bejelentette, hogy itt az ideje, hogy a felsőoktatásban is visszatérjünk az Ősi Magyar Gyökerekhez, és a szakrális erőkre bízzuk a felsőoktatás áldatlan helyzetét, ezért sámánok és kündük (avagy kendék) vegyék át az egyetemek irányítását.

A tervezet szerint a sámánok/kündük rituális eszközökkel kormányozzák majd kezdetben az Eötvös Lóránd Tudományegyetemet és a Debreceni Egyetemet, később pedig a maradékot is, így végre visszatérnek a döntéshozásba az olyan évezredes, bevált módszerek, mint a béljóslás vagy az állatáldozat. Balog kiemelte, hogy ezentúl hallgatók is segíthetik áldozatokkal az előmenetelüket, egy fél disznó például pont egy fél jegynyit emelhet majd az érdemjegyen.

Egyúttal sor kerül a fent említett két intézmény átnevezésére is, így az ELTE az Árpád Népe Okosmányi Intézet nevet kapja, míg a Debreceni Egyetemet ezentúl Attila Vére És Isten Jósága Hely néven találjuk majd meg a telefonkönyvekben. Fontos szerepet kap majd a hittanoktatás az egyetemeken is, mostantól csak a Bibliából lehet feladni olvasnivalókat a bölcsészkarokon, de hogy milyen nyelven, azt az oktatók határozhatják meg. 

"Utoljára Árpád idejében ment ilyen jól az országnak, ezért vissza kell nyúlnunk azokhoz az időkhöz, és minden rendben lesz" - fogalmazott a református lelkész, aki kiemelte: nem csak az egyetemi életben, de a közoktatásban is visszatérne az alapokhoz, rámutatva, hogy addig volt minden rendben Magyarországon, amíg el nem kezdték tanítani az "evolúció" nevű teljesen helytelen és istentelen elméletet, ezért azt a teljes biológiaoktatással együtt kiveszik a tanmenetből, helyette két plusz hittanon ülhetnek majd a nebulók.

Szólj hozzá