2014. okt 07.

Feloszlatják a HÖK-öt, az ÖKH veszi át a helyét

írta: the_daver
Feloszlatják a HÖK-öt, az ÖKH veszi át a helyét

Azonnali hatállyal feloszlatja önmagát a Derbeceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata az utóbb idők gólyatáboros botrányai miatt, jelentette be Mezes Lacyka HÖK-elnök a hétfői, rendkívüli gyűlés után.

"Ugyan minket eddig elkerültek a botrányok, de önvizsgálatot tartottunk a HÖK-ben, és arra jutottunk, hogy nagyon nem jó irányba mennek a dolgok, ezért mától megszűnik a HÖK Debrecenben" -mondta csüggedten Mezes, majd hozzátette, hogy gólyatábor azért lesz, és fokozottan figyelnek majd rá, hogy csak a hökösök haveri társaságából juthassanak be szexuális erőszaktevők, és még nagyobb hangsúly kerüljön a botrányok eltusolására.

Az ex-HÖK-elnök ugyanakkor hírt adott egy új szervezet létrehozásáról, ami elsősorban a hallgatók érdekképviseletével és egyetemi rendezvények szervezésével foglalkozik majd. Mezes szerint sokáig gondolkoztak a tökéletes címen, ami végül a Pokémon egy különösen eseménytelen része alatt pattant ki az egyik gyanúsan jóképű ex-hökös fejéből, így a szervezet neve ÖKH lesz, vagyis Önkormányzat of Hallgatók.

Mezes biztosított minket, hogy a gyors és gördülékeny átállás érdekében a korábbi hökösök lesznek az új ökhösök, míg ő maga határozatlan időre elfogadta a felkérést az ÖKH-elnöki címre, pedig igazából senki sem kérte fel. "Néha a közösség érdekeit kell a sajátod elé helyezni" -sóhajtott szívszaggatóan és elhajtott a BMW-jével.

Szólj hozzá