2014. okt 10.

A négyes metróval ütközött a debreceni kettes villamos

írta: the_daver
A négyes metróval ütközött a debreceni kettes villamos

Újabb balesetben involválódott minden debreceni második kedvenc villamosvonalán futó egyik szerelvény, amikor tegnap délután váratlanul beleszaladt a négyes villamosba metróba. Nem ez az első eset, hogy a kettes villamos bizarr dolgokkal ütközik, de mindenképpen az egyik legérdekesebb, mert elméletben 270 kilométer választja el a két vonalat.kettes-villamos-debrecen.jpg

"Egyelőre nem tudni, hogy a kettes villamos vagy pedig a négyes metró tért le a megszokott útról, és került a másik pályájára, de vizsgáljuk a helyzetet. Egyelőre annyi a biztos, hogy nem mi hibáztunk" -nyilatkozta azonnal a DKV és a BKV szóvivője is hátborzongató szinkronban. A helyzet megítélését nehezít, hogy a baleset Szajol mellett történt, ahol egyik szerelvénynek sem volt keresnivalója.

Az ütközés során szerencsére senki nem sérült meg, mivel mindkét szerelvény próbajáraton közlekedett, de egy bírósági határozat alapján kártérítésre jogosult mindenki, aki valaha látott már villamost és metrót, vagy hallott olyanról, aki látott. Magyar György sztárügyvédnek volt itt egy cameo-ja, de kivettük, mert félünk tőle.

Tarlós István szerint ez egy szép jövő kezdete, amin kéz a kézben sétálhatunk át, mármint ha a Fideszre szavazunk vasárnap, Kósa Lajos pedig egyetértett. Gyanúnk szerint automatikusan jött a válasz email, mert azt kérdeztük eredetileg, hogy WTF, bro.

Szólj hozzá