2014. okt 13.

Egy döglött légy nyerte a polgármester-választást Debrecenben

írta: the_daver
Egy döglött légy nyerte a polgármester-választást Debrecenben

A fénymásolás elkövetett hiba miatt egy döglött légy nyerte a polgármester-választást Debrecenben, derült ki a szavazatok összeszámlálása után, és az első "igazi" jelölt, Papp Ferenc is csak a negyedik helyre lett jó. Hatalmas megdöbbenésünkre az egészről Gyúrós Józsi tehet.d0bs2.jpg

"Hát, tököm se tudja, én éppen szoliztam meg gyúrtam, amikor ment a fénymásoló, valami biztos beleesett" -mesélte Gyúrós Józsi a kálváriáját, aminek következményeképpen egy légy tetem került a szavazólapra, és jobb híján közel hetvenötezer szavazatot gyűjtött be. Az üggyel kapcsolatban felmerült a szándékos szabotázs gyanúja is, hiszen maga Józsi is indult Debrecenben a "Csak a bicepsz!" szlogennel.

A fennmaradó, közel hatvanezer szavazaton osztozott meg a második helyezett Kolbász (Magyar Kétfarkú Kutya Párt), a harmadik Gyúrós Józsi (Független-Gyúrók Klubja), a negyedik Papp Ferenc (Fidesz-KDNP) és az ötödik Big Mac Extra (Az Egészséges És Sportos Magyarországért), de ők csak a közgyűlésbe jutottak be (kivéve Józsit, aki visszalépett, amikor kiderült, hogy nincs a Városházán szolárium).

A döglött légy már el is mondta a köszönőbeszédét, ami során megígérte, hogy a Nagyerdőn egy gigantikus méretű szarkupac épül majd 100%-ig állami támogatásból, és tilos lesz a légypapír használata közterületen és magánlakásokban egyaránt. A döglött légy (sőt, Döglött Légy) nagyszarású beruházásokat tervez a hulladékipar területén is és nagyobb szerepet szánna a közoktatásban a szúnyogoknak.

Szólj hozzá