2014. dec 08.

Díszkivilágítás helyett véletlenül diszkóvilágítást kapott a Kossuth tér

írta: the_daver
Díszkivilágítás helyett véletlenül diszkóvilágítást kapott a Kossuth tér

Egy szerencsétlen félregépelés eredményeképpen idén picit más hangulata lett a Kossuth térnek Debrecenben, tudtuk meg, amikor kimentünk kürtöskalácsot enni, fahéjasat, és sapkát venni, bolyhosat. 

Információink szerint a probléma vagy a 221/B vagy pedig a 4815162342 számú nyomtatvánnyal lehetett, amin egy figyelmetlen elírás azt eredményezte, hogy díszkivilágítás helyett diszkóvilágítást rendeltek meg a Piac utca és Kossuth tér kitüntetett részeire. Már le is zajlott a belső vizsgálat, ami megállapította, hogy mindenről Franz Kafka tehet.df_ewfe.jpg

A formabontó díszítésnek köszönhetően igencsak más a belváros hangulata, így az eddigiektől eltérően nem a családokat és szerelmeseket vonzza a vásár, hanem mindenkit, aki valaha vett már fel fehér nadrághoz fehér felsőt (és nem Ferenc pápa). Az árusok is alkalmazkodtak a változáshoz, így forralt bor helyett vodkát lehet kapni, míg kürtős kalács helyett szintén vodkát. Egyesek attól tartanak, hogy a hangos, ütemes zene odavonzza Zámbó Krisztiánt, akit többen is a bokrok között véltek látni.

Az élmény fokozása érdekében újra üzembe állítják a sárga villamosokat, amik már az ötvenes évek óta dubsteppel sokkolták a debrecenieket, de végre eljött az ő idejük is. A városvezetés a sikerre való tekintettel állítólag már tervezi a metálhúsvét és a rapmájuselseje bevezetését is.

Szólj hozzá