2015. feb 06.

Terrorizmus gyanújával jelentették fel az Angol-Amerikai Intézetet

írta: the_daver
Terrorizmus gyanújával jelentették fel az Angol-Amerikai Intézetet

Több bejelentés is érkezett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra az utóbbi hetekben a Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézetével szemben, tudtuk meg kora hajnalra virradóan madárjóslásból. A bejelentők nagyrészt életüket és hazájukat féltő nyugdíjasok, akik szerint gyanús, hogy miről beszélgetnek ezek ott az egyetemen külföldiül.10406585_634425096683135_435519131700753543_n.jpg

"Lehet, hogy terroristák. Nem mond én azt, hogy azok, de ha nem, akkor mégis mi takargatnivalójuk van, hogy cifrangos nyelvet használnak? Itten kérem tessék magyarul beszélni, ez nem Angolország!" - fakadt ki Gyros Ernő, állandó gyanakvó. Gyros azóta csavarta maximumra a gyanakvométerét, hogy meghallotta a tévében, mennyi gonosz bevándorló van az országban, akik mind Magyarország vesztét akarják. "Éberség, elvtársak!" - tette hozzá, majd ferde szemmel nézett a Nagyállomásra, ahol immár angol(szerű) nyelven is bemondják a közérdekű információkat.

A Rendőrség nagy erőkkel szállt ki a helyszínre és több rendbeli idegenszívűséget állapított meg a számos anglisztikát hallgató diákkal kapcsolatban. A többiek megúszták figyelmeztetéssel, de amennyiben továbbra is érthetetlen nyelven beszélnek Árpád Népének Országában, kiutasíthatják őket közmunkára ítélhetik őket a sárga villamossal kell életük végéig munkába járni.

Megkérdeztük az egyetem sámánját kancellárját is arról, hogy mit szól a helyzethez, de nem tudott reagálni, mert éppen meghibásodott a kézi vezérlés, és már második napja gyalogol homlokkal a falnak, miközben a székely himnuszt dúdolja. A HÖK szintén elzárkózott a válaszadástól, mivel mostanában mutatják be a Jupter felemelkedése című filmet, és mindenki izgatottan készül, hogy vajon mit vegyen fel a moziba. 

Szólj hozzá