2017. jan 05.

A kettes villamost is kipróbálja látogatása során Kövér László bajusza

írta: the_daver
A kettes villamost is kipróbálja látogatása során Kövér László bajusza

Kövér László bajusza, mint ismeretes, önálló életre kelt, és Papp ? polgármester örömmel jelentette be, hogy az országjáró turnéra induló szőrcsomó első állomása a Cívis Város lesz.

"Nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy egy ilyen becses vendéget fogadhatunk ebben a vályúban, ezért igyekszünk a lehető legizgalmasabb programokkal készülni", közölte Papp akárki, a polgármester, vagy mi. Az Unidebbie megszerezte a programtervezetet: A bajusz először a kettes villamos mindent felülmúló kényelmét élvezheti, majd elfogyaszt egy kürtöskalácsot és egy óvodást a Kossuth téren. Ezután meglátogatja a Nagyerdei Stadiont is, ahol forró hangulatú meccsen, akár ötven néző előtt végezheti el a kezdőrúgást. A nap végül a méltán híres Fórum gyorskajás részén elfogyasztott lakomával zárul, ahol a bajusz megismerkedhet az olyan, sajátosan debreceni ételekkel, mint a rakottezmi, a debreceni páros tökönrúgás és a szezámmagos csirke sültkrumplival.

Mint ismeretes, nem ez az első eset, hogy Kövér László valamelyik része Debrecenbe látogat: a felsőház elnöke hét éve a hajával tisztelte meg szeretett otthonunkat, akkor a mágikus hajkorona haknizta körbe a várost, csónakázott a Csónakázó-tavon, majd egy kocsmatúra során érintette a Kikötőt, a Bárkár és az Üvegtigrist is, aztán pedig hajnalig bulizott a White Angelben és a Deepben.

Püspök Dószeg, a polgármester (eltaláltuk a nevét?) azt reméli, hogy a jövőben további közméltóságokat is vendégül láthat Debrecen szorgos népe, leginkább Dzsudzsák bal lábát várják már nagyon haza a foci szakavatott rajongói, csak a többi része maradjon szépen ott, ahol van. 

Szólj hozzá

foci ünnep sztár rejtély tragédia kövér lászló