2017. ápr 08.

Debreceni Egyetem: A CEU sosem létezett

írta: the_daver
Debreceni Egyetem: A CEU sosem létezett

Végre a Debreceni Egyetem is hivatalosan reagált a Central European University bezáratása körüli botrányra, maga az Egyetem rektora, dr. Szilvássy Zoltán reagált a ma délben a Malomparkban található Intersparban tartott rögtönzött sajtótájékoztatón. "Sajnos eddig roppant elfoglaltak voltunk a sporthírek közlésével, de hát vannak prioritások, ugye", kezdte a mentegetőzéssel a rektor.alufolia_1.png

"Igen, megkaptuk az Egyetemünk számos oktatója által aláírt levelet, de azt kell hogy mondjam, sajnos mindannyiukat megvezették. A birtokomba jutott tizenhétezer másik debreceni oktató tanúvallomása, miszerint a CEU nem volt más, mint egy alapos átverés. Írásos bizonyítékunk van rá, hogy a CEU oktatói valóban Soros kémei, akik a Debrecenben tartott számtalan konferencia alkalmával Sorosnak kémkedtek az olyan előadásokon, mint például a "Posztmodern lét kihívásai a Mátrix olvasatában" vagy a "17. századi indián elbeszélések naturalista tájábrázolása."

Szilvássy-t azzal sem lehetett zavarba hozni, hogy mi történt a konferenciákon, amikor a CEU oktatói tartottak előadást: "Nagyrészt sörpong és nemzetgyalázás, erről is részletes feljegyzések vannak. Egy ízben például valaki azt mondta, Horthy nem is volt annyira rendes ember, mások pedig egyenesen Oroszország ellen uszítottak a "Szovjet beavatkozás: '56 hatása a tiroli időjárásra" előadással. Nyilván látható, hogy a CEU sosem létezett, azok pedig, akik azt hiszik, hogy jártak ezen """""""""""""""""egyetem"""""""""""""""" által szervezett konferenciákon vagy dorgosok vagy maguk is ügynökök" - zárta le az okfejtést a rektor úr.

Információink szerint az iratok csak egy kis szelete az Origo, Magyar Idők, TV2, és MTVA által birtokolt dokumentumoknak, a tanúvallomások valós száma valahol öt- és tízmillió között van, hiszen minden magyarországi egyetem ellen hasonlóan kompromittáló információkat sikerült az Államelhárításnak beszereznie, így azok szükség esetén bármikor felhasználhatók.

 

Szólj hozzá