2017. ápr 10.

Súlyos tünetekkel szállították kórházba Kósa Lajost

írta: the_daver
Súlyos tünetekkel szállították kórházba Kósa Lajost

Rejtélyes és súlyos betegség támadta meg a parlamenti képviselők nagy részét, az elsősorban fideszes honatyákat érintő kór Kósa Lajost is megfertőzte. Sikerült elérnünk a Benézy Buda Kórház főigazgatóját, aki nyugtalanító dolgokat közölt velünk:untitled.jpg

"A beteg arra lett figyelmes, hogy már nem képes nem hazudni. Elmondása szerint előfordult, hogy majdnem éhen halt, mert a családja kérdésére rendszeresen azt felelte, hogy nem éhes, pedig már napok óta nem evett. A kóros hazudozás a bevásárláskor is hátráltatta, mert ugyan 10 deka párizsit akart venni, véletlenül húsz deka kaviárt kért" -osztotta meg velünk K. Lajos állapotát a főorvos.

A vizsgálatok során arra jutottak, hogy a páciensek gerince valamikor évekkel ezelőtt műtéti úton lett eltávolítva, ez okozhatta a váratlan tünetet, ami ugyan a munkájukat jelentős mértékben segítette, a hétköznapi életben azonban inkább volt átok, mint áldás. Sajnos a betegek egy részéről az is kiderült, hogy évekkel ezelőtt meghaltak, és csak valami habonyi feketemágia irányítása alatt mozognak és szavaznak, adnak be törvénytervezeteket és nyilatkoznak.

Ugyan úgy tűnhet, hogy veszélybe került a parlamenti munka, Kövér László, a Nemzet Bajsza mindenkit megnyugtatott, hogy a kieső 98%-nyi képviselő helyét bólogató kutyák veszik át, így akadály nélkül folytatódhat a munka a korábban megszokott és megszeretett színvonalon. 

Próbáltuk elérni Lázár Jánost is az ügyben, de a titkárnője kérésünkre közölte, hogy Lázár minden figyelmét leköti, hogy segget csináljon a szájából.

Szólj hozzá