2017. ápr 11.

HÖK: Mindekinek joga van a Kormány véleményét hangoztatni

írta: the_daver
HÖK: Mindekinek joga van a Kormány véleményét hangoztatni

Nagyot ment ma Görösfalvy Péter a közösségi médiában, örökifjú egyetemista, aki 417 évig vezette a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatát, amikor vitába bonyolódott a valósággal. Köröspartit, aki nyolcvannégyféle végzettséggel rendelkezik, ilyetén módon korunk egyik géniusza, nem lehetett belezavarni a mondandójába.

"Aki azt mondja, amit akar, az mondhatna mást is, de nem érdemes, mert a valóság szemben áll a realitással. A HÖK, ami amúgy nem én vagyok, de kicsit még igen, nagyon jó szervezet, mert megvédi önmagát a hallgatóktól, akik nemtelen támadást intéznek Magyarország Felszentelt Kormánya ellen. Sorosbérencek."

"Egyébként Magyarországon véleménydiktatúra van, mert mindenkinek azt kell mondania, amit a liberálisok gondolnak, nem lehet nyugodtan zsidózni sem egy egészségeset, pedig a bennszakadt aggresszió nem egészséges, de hát a libsi karvalytőke, ugye", tette hozzá, tökéletes egységbe kalapálva az érvrendszerét.

Péter azonban itt nem állt meg: "Magyarországon sorra zárnak be a nem kormánykritikus lapok, egyre jobban ellehetetlenítik a jobboldali média munkáját, a meglévő tévék és újságok is baloldali kézbe kerülnek, amik folyamatosan a liberális jelmondatokat zengik, hát komolyan már be se lehet kapcsolni az M1-et úgy, hogy ne Orbánt vagy Kósát szidná valaki. Mondom, vé-le-mény-dik-ta-tú-ra."

Görösfalvy nem kommentálta, hogy mit ért a HÖK a "debreceni szuverenitás" alatt, ami miatt nem kéne senkinek belepofáznia a CEU-ügybe, de gyorsan hozzátette, hogy szép lenne, ha mindenki a debreceni dolgokkal foglalkozna, mert ami messze van, az úgyis mindegy, Pest kocsival is vagy két óra, nagy táv az egy parasztgyereknek.

Szólj hozzá