2012. jún 14.

Debrecenben folytatódik a Barátok Közt

írta: the_daver
Debrecenben folytatódik a Barátok Közt

Költségkímélő okok miatt a népszerű sorozat a hajdúsági fővárosba költözik a… rendes fővárosból. Sikerült megszereznünk néhány információt a bekövetkezett változásokról.bk.jpg

Berényi András és a cége megkapja a kettes villamos építése tendert, és boldogan élnek, míg meg nem halnak a hetvennyolc évre tervezett építkezés állami támogatásából.

Bartha Zsolt veszi át a Koli Kávézót és a Főépületben található büfét is, ahol ezentúl a megszokott édességek és péksütemények mellett friss házi tejet, marhagerincet, lapra szerelt étkezőasztalt, plutóniumot és nemdoktor Schmitt Pál doktori dolgozatának legérdekesebb fejezeteit is meg lehet majd venni. Fizetni az „Írd a többihez, Zsoltikám!” varázsigével lehet.

Berényi Miklós ördögi tervet sző Klaudia kifosztására: ráveszi az üzletasszonyt, hogy nyisson egy kínai éttermet a plázában, mert ott még csak kettő van. A terv nem jön össze, mert Klaudia észreveszi a Miki kopasz fején visszatükröződő súgógép szövegét a következő jelenetből.

Kalamár Tamás, a sorozat producere szerint minden eddiginél izgalmasabb és váratlanabb fordulatok követik egymást. „Debrecen egy nyüzsgő város, nem olyan punnyadt, mint Budapest. Különösen tetszik, hogy a buszok a menetrendtől teljesen függetlenül közlekednek, ez ad az egésznek izgalmat” –mondta, mielőtt frontálisan ütközött volna egy banyatankkal.  

Várhatóan Magdi néni is visszatér, mint az Egyetem kopogó szelleme. 

https://www.facebook.com/UniDebbieBlog

Szólj hozzá

reklám öröm boldogság szellem paranormális Barátok Közt DKV